Din tekst på skriv.no - del din tekst med andre
Skrevet av skriv.no, 10.09.13

Møt oss på Litteraturhuset!

Hei alle sammen.

Frem til jul er det vi to, Pedro Carmona-Alvarez og John Olav Nilsen, som skal være moderatorer for Skriv.no, og i den anledning er det et par ting vi har lyst til å si.

 
-   Vi vet at mange av dere der ute er interessert i det å skrive. Vi vet at det også er vanskelig å vite hvorfor man skriver, hva som er vitsen med det, og ikke minst: vi vet at mange av dere stiller dere spørsmål som: Er dette bare drit? Hvem skal gidde å lese sånt? Hvorfor?
-   Vi har begge vært unge mennesker som skriver. John Olav i Loddefjord og Pedro på Kolbotn, for hundre år siden. Vi vet begge at vi på et eller annet tidspunkt ble interessert i hva språk kunne gjøre, hva det kunne være.
-   Vi tror på folk som skriver. Vi heier på alle som liker å sette seg ned foran et blankt ark.
-   Vi tror at Skriv.no kan bli et fantastisk sted. Vi skal lese tekstene deres og prøve å kommentere dem. Vi skal prøve å tipse dere om ting vi tror dere kan like å se eller lese eller høre.
-   Vi vil at Skriv.no skal være der man ikke bare deler det dere skriver med oss, men med hverandre. Vi tenker oss et sted der tekster får ha et liv, men der det også er rom for å tipse hverandre om ting. Bøker, filmer, plater, låter.
-   Vi har lyst til å hjelpe dere. Å skrive er det frieste man kan gjøre. I skriften kan man være hvem som helst, hvor som helst. Og her inne skal det være rom for alt det dere vil.
-   Men uten deres tanker og meninger om dette, kommer vi ingen steder. Derfor har vi tenkt å invitere dere på et møte:

Mandag 16. september kl 18 - 20 kommer vi til å være på Litteraturhuset.
Vi vil at dere skal komme og møte oss. Vi kommer til å snakke litt om hva vi driver med og hva vi tenker om denne digitale skrivestuen. Men viktigst av alt: vi vil høre hva dere kunne tenke dere å gjøre, hva dere savner, hva dere vil ha. Tips, tanker, forslag. Kom, kom. 

 

En stor hilsen fra John Olav Nilsen og Pedro Carmona-Alvarez. 

 

_____________________

Meld deg på her!

(Det er dessverre kun plass til 30 personer, så de 30 første som melder seg på med andre ord)


1 kommentar
Pia Lilleskare Lunde
17.09.13 11:11

Kjempekjekt! Gleder meg til den er ferdig!:)